Pass Your Microsoft 70-765 Exam Easy!

Get 100% Real Exam Questions, Accurate & Verified Answers By IT Experts

Fast Updates & Instant Download!

Certification Exam: 70-765 (Provisioning SQL Databases)
70-765 Premium Bundle

$79.99

Microsoft 70-765 Premium Bundle

Premium File: 223 Questions & Answers

Last Update: Nov 27, 2020

Training Course: 72 Video Lectures

PDF Study Guide: 485 Pages

70-765 Bundle gives you unlimited access to "70-765" files. However, this does not replace the need for a .vce exam simulator. To download VCE exam simulator click here
Microsoft 70-765 Premium Bundle
Microsoft 70-765 Premium Bundle

Premium File: 223 Questions & Answers

Last Update: Nov 27, 2020

Training Course: 72 Video Lectures

PDF Study Guide: 485 Pages

$79.99

70-765 Bundle gives you unlimited access to "70-765" files. However, this does not replace the need for a .vce exam simulator. To download your .vce exam simulator click here

Download Free 70-765 Exam Questions

Exam 70-765 - Provisioning SQL Databases
Size: 468.17 KB
Posted Date: Tuesday, March 7, 2017
# of downloads: 1134
Free Download:
  Download Free 70-765 Exam Questions
Exam
70-765 - Provisioning SQL Databases
Size
468.17 KB
Posted Date
Tuesday, March 7, 2017
# of downloads
1134
Comments
* The most recent comment are at the top
  • dan.store78
  • Mexico
  • May 30, 2018

outdated until May 25, 2018

  • May 30, 2018
  • Kumar
  • India
  • Apr 30, 2018

Hi friends , i have some new questions, please find the answers,

1.you plan to migrate a Microsoft sql server instance between physical servers.
you must migrate the metadata associated with the database instance.
you need to ensure that the new instance retains the existing jobs and alerts.
solutions : you restore the service master key.
does the solution meet the goal?
A ) Yes
B) No

2. you plan to migrate a Microsoft sql server instance between physical servers.
you must migrate the metadata associated with the database instance.
you need to ensure that the new instance retains the existing jobs and alerts.
solutions : you restore the master database.
does the solution meet the goal?
A ) Yes
B) No
3. you plan to migrate a Microsoft sql server instance between physical servers.
you must migrate the metadata associated with the database instance.
you need to ensure that the new instance retains the existing jobs and alerts.
solutions : you restore the model database.
does the solution meet the goal?
A ) Yes
B) No
4. you deploy a new Microsoft azure sql database instance to support a varity of mobile application and public websites. You configure geo-replication with regions in Brazil and Japan.
You need to implement real-time encryption of the database and all backups.
Solution : you enable Dynamic Data Masking on the primary replica.
does the solution meet the goal?
A ) Yes
B) No
5. you deploy a new Microsoft azure sql database instance to support a varity of mobile application and public websites. You configure geo-replication with regions in Brazil and Japan.
You need to implement real-time encryption of the database and all backups.
Solution : you enable Transparent Data Encryption (TDE) on the primary instance.
does the solution meet the goal?
A ) Yes
B) No
6. you deploy a new Microsoft azure sql database instance to support a varity of mobile application and public websites. You configure geo-replication with regions in Brazil and Japan.
You need to implement real-time encryption of the database and all backups.
Solution : you password protect all azure SQL backups and enable azure active directory authentication for all azure SQL server instances.
does the solution meet the goal?
A ) Yes
B) No
7. You manage a Microsoft SQL Server environment with several databases.
You need to ensure that queries use statistical data and do not initialize values for local variables.
Solution: you set the value of the MAXDOP parameter to 2.
Does the solution meet the goal?
A) Yes
B) No
8. You have Microsoft SQL Server on a Microsoft Azure virtual machine that has a database named DB1.
You discover that DB1 experiences WRITE_LOG waits that are longer than 50 ms.
You need to reduce the WRITE_LOG wait time.
Solution: Add additional log files to DB1.
Does this meet the goal?
A) Yes
B) No
9. Settings value
VM size D3
Storage Location Drive E
Storage type Standard
Tempdb location Drive C
The workload on this instance has of the tembdb load.
You need to maximize the performance of the tempdb database.
Solution : you use a D- Series VM and store the tempdb database on drive D.
Does this meet the goal?
A) Yes
B) No
10. Settings value
VM size D3
Storage Location Drive E
Storage type Standard
Tempdb location Drive C
The workload on this instance has of the tembdb load.
You need to maximize the performance of the tempdb database.
Solution : you use an AB compute-intensive instance and store the tempdb database in Standard sorage.
Does this meet the goal?
A) Yes
B) No
11. Settings value
VM size D3
Storage Location Drive E
Storage type Standard
Tempdb location Drive C
The workload on this instance has of the tembdb load.
You need to maximize the performance of the tempdb database.
Solution : you use a GS- Series VM and store the tempdb database on attached Premium storage..
Does this meet the goal?
A) Yes
B) No
12. you have Microsoft SQL Server on a Microsoft azure virtual machine that has 12 databases. All database files are in the same Azure Blob storage account.
You need to receive an email notification if I/O operations to the database files exceed 800 MB/s for more than five minutes.
Solution: you run the Get-counter cmdlet and specify the –counter ‘\physicaldisk:disk Transfers/sec’ parameter.
Does this meet the goal?
A) Yes
B) No
13. you have Microsoft SQL Server on a Microsoft azure virtual machine that has 12 databases. All database files are in the same Azure Blob storage account.
You need to receive an email notification if I/O operations to the database files exceed 800 MB/s for more than five minutes.
Solution: you run the Get-counter cmdlet and specify the –counter ‘\physicaldisk:disk write/sec’ parameter.
Does this meet the goal?
A) Yes
B) No
14. you have Microsoft SQL Server on a Microsoft azure virtual machine that has 12 databases. All database files are in the same Azure Blob storage account.
You need to receive an email notification if I/O operations to the database files exceed 800 MB/s for more than five minutes.
Solution: you run the Add-AzureRmMetricAlertRule cmdlet and specify the –MetricName ‘Network Out’ parameter.
Does this meet the goal?
A) Yes
B) No
15. you plan to migrate a Microsoft sql server instance between physical servers.
you must migrate the metadata associated with the database instance.
you need to ensure that the new instance retains the existing jobs and alerts.
solutions : you restore the msdb database.
does the solution meet the goal?
A ) Yes
B) No
16. you use a Microsoft Azure SQL database as a data warehouse. The database is in the Standard service tier and has 400 elastic database throughput units (eDTUs).
You load data to the database by using Azure Data Factory.
You need to reduce the amount of time it takes to load the data.
Solution: you move the database to a premium database pool that has 125 eDTUs.
does the solution meet the goal?
A ) Yes
B) No
17. . you use a Microsoft Azure SQL database as a data warehouse. The database is in the Standard service tier and has 400 elastic database throughput units (eDTUs).
You load data to the database by using Azure Data Factory.
You need to reduce the amount of time it takes to load the data.
Solution: you move the database to a basic database pool that has 1,600 eDTUs.
does the solution meet the goal?
A ) Yes
B) No
18. . you use a Microsoft Azure SQL database as a data warehouse. The database is in the Standard service tier and has 400 elastic database throughput units (eDTUs).
You load data to the database by using Azure Data Factory.
You need to reduce the amount of time it takes to load the data.
Solution: you move the database to a Standard database pool that has 800 eDTUs.
does the solution meet the goal?
A ) Yes
B) No
19. You are tuning the performance of a virtual machines that hosts a Microsoft SQL Server instance.
The virtual machine originally had four CPU cores and now has 32 CPU cores.
The SQL Server instance uses the default settings and has an OLTP database named db1. The largest table in db1 is a key value store table named table1.
Several reports use the PIVOT statement and access more than 100 million rows in table1. You discover that when the reports run, there are PAGELATCH_IO waits on PFS pages 2:1:1, 2:2:1, 2:3:1, and 2:4:1 within the tempdb database.
You need to prevent the PAGELATCH_IO waits from occurring.
Solution: You rewrite the queries to use aggregates instead of PIVOT statements.
Does this meet the goal?
A ) Yes
B) No
20. you use a Microsoft Azure SQL database as a data warehouse. The database is in the Standard service tier and has 400 elastic database throughput units (eDTUs).
You load data to the database by using Azure Data Factory.
You need to reduce the amount of time it takes to load the data.
Solution: you move the database to a premium database that has 125 eDTUs.
does the solution meet the goal?
A ) Yes
B) No
21. you deploy a new Microsoft azure sql database instance to support a varity of mobile application and public websites. You configure geo-replication with regions in Brazil and Japan.
You need to implement real-time encryption of the database and all backups.
Solution : you use the always Encrypted wizard to encrypt all possible for the tables in the primary instance.
does the solution meet the goal?
A ) Yes
B) No
22. You are migrating an on-premises Microsoft SQL Server instance to SQL Server on a Microsoft Azure virtual machine. The instance has 30 databased that consume a total of 2 TB of disk space. The instance sustains more than 30,000 transactions per second.
You need to provision storage for the virtual machine. The storage must be able to support the same load as the on-premises deployment.
Solution: you use drive D on the virtual machine to store the database files.
Does this meet the goal?
A ) Yes
B) No
23. Your company plans to use Microsoft Azure Resource Manager templates for all future deployments of SQL Server on Azure virtual machines.
You need to create the templates.
Solution: You use Visual Studio to create a XML template that defines the deployment and configuration settings for the SQL Server environment.
Does the solution meet the goal?
A ) Yes
B) No

  • Apr 30, 2018
  • Hoa
  • Vietnam
  • Apr 12, 2018

Not valid dump.

  • Apr 12, 2018
  • fail
  • Vietnam
  • Feb 03, 2018

Not valid dump, fail today !

  • Feb 03, 2018
  • l3xluthor
  • Brazil
  • Aug 15, 2017

This dump is not valid for 70-765.

  • Aug 15, 2017
  • Phong
  • Vietnam
  • Jul 15, 2017

fail today

  • Jul 15, 2017
  • Andre
  • Slovenia
  • Jul 12, 2017

Can someone upload real dump for this exam? thank you!

  • Jul 12, 2017
  • JW
  • Hong Kong
  • Jun 21, 2017

Is it a valid dump?

  • Jun 21, 2017
  • K
  • United Kingdom
  • Jun 19, 2017

This dump is wrong full of questions for SQL 2012 t-sql development nothing to do with this SQL AZURE certificate

  • Jun 19, 2017
  • Perico to pollon
  • United Kingdom
  • Mar 10, 2017

Anyone knows anything about this dump? it is valid?

  • Mar 10, 2017

Add Comments

Only Registered Members Can Download VCE Files or View Training Courses

Please fill out your email address below in order to Download VCE files or view Training Courses. Registration is Free and Easy - you simply need to provide an email address.

  • Trusted By 1.2M IT Certification Candidates Every Month
  • VCE Files Simulate Real Exam Environment
  • Instant Download After Registration.
Please provide a correct e-mail address
A confirmation link will be sent to this email address to verify your login.
Already Member? Click Here to Login

Log into your ExamCollection Account

Please Log In to download VCE file or view Training Course

Please provide a correct E-mail address

Please provide your Password (min. 6 characters)

Only registered Examcollection.com members can download vce files or view training courses.

Registration is free and easy - just provide your E-mail address. Click Here to Register

Winter Sale: 20% OFF!

ExamCollection Premium

ExamCollection Premium Files

Get Unlimited Access to all ExamCollection's PREMIUM files!

  • ExamCollection Certified Safe Files
  • Guaranteed to have ACTUAL Exam Questions
  • Up-to-Date Exam Study Material - Verified by Experts
  • Instant Downloads
Enter Your Email Address to Receive Your 20% OFF Discount Code
A Confirmation Link will be sent to this email address to verify your login
We value your privacy. We will not rent or sell your email address

Winter Sale: 20% OFF!

Use Discount Code:

WINTER20

A confirmation link was sent to your e-mail.
Please check your mailbox for a message from support@examcollection.com and follow the directions.

Next

Download Free Demo of VCE Exam Simulator

Experience Avanset VCE Exam Simulator for yourself.

Simply submit your e-mail address below to get started with our interactive software demo of your free trial.

Free Demo Limits: In the demo version you will be able to access only first 5 questions from exam.